Σχετικά με εμάς

Διοικητικό Συμβούλιο

Νέα και Ανακοινώσεις

Άλμπουμ Φωτογραφιών

Εκδηλώσεις

 

Π.Σ. Ίνατος

Όραμα μας είναι η δημιουργία ενός πολιτιστικού ΤΟΠΙΟΥ, το οποίο θα αξιοποιεί τα πολύπλευρα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής του Ινίου, με στόχο την αειφόρο ανάπτυξη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα

Διαβάστε Άρθρα ενημερωτικού, ιστορικού, λαογραφικού, καλλιτεχνικού, εκπαιδευτικού και αθλητικού περιεχομένου καθώς και ενημερωτικού χαρακτήρα.
Νέα , για τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας. 

ΕΓΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ

 

 Σήμερα, 15/09/2021, ενημερωθήκαμε, από την διαχειριστική αρχή της Περιφέρειας Κρήτης, για την έκδοση εγκριτικής απόφασης δημοπράτησης του έργου με τίτλο: «Αποκατάσταση παραδοσιακού Νερόμυλου και δημιουργία υποστηρικτικών δομών στο Ίνι», βάση της οικοδομικής άδειας με Α/Α Πράξης 216005 /23-03-2021, προϋπολογισμού 241.500,00€.

Το έργο θα γίνει σε οικόπεδο 6 στρεμμάτων, περίπου, ιδιοκτησίας του Πολιτιστικού Συλλόγου ΙΝΙ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ «ΙΝΑΤΟΣ», κοντά στο παλιό φράγμα Ινίου.

Το ΔΣ του Π.Σ. ΙΝΑΤΟΣ ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν και υποστήριξαν έως τώρα την προσπάθεια  για την ωρίμανση και έγκριση του έργου. Ιδιαίτερα την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας, την Αναπτυξιακή Ηρακλείου, την Διαχειριστική Αρχή, την Αρχαιολογική Υπηρεσία Ηρακλείου, τους Μελετητές, την Κοινότητα Ινίου και τους κατοίκους των οικισμών Ινίου-Μοναστηρακίου.

Με την ευχή πλέον για γρήγορη ανάθεση και άρτια υλοποίηση του έργου     

 

Related Events
Καμία εκδήλωση

Newsletter

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα δελτία τύπου και τα ενημερωτικά μηνύματά μας.